Menu
Your Cart

Despre noi


Alcatuita dintr-o echipa tanara si ambitioasa, DAVID MAG IRONES  a fost infintata  in 2016 ,reusind sa se  afirme foarte repede in piata din Romania fiind implicata in numeroase proiecte duse cu succes la bun sfarsit  si chiar sa ocupe un loc important in topul comerciantilor din domeniu..

Portofoliul nostru cuprinde o gama diversificata de produse  , cu diferite finisaje si dimensiuni , astfel incat, spatiul amenajat sa fie unic si personalizat dupa cerintele si nevoile clientilor .
Vrem sa ne implicam si sa construim alaturi de tine locuri de joaca,parcuri, spatii pentru recreere , spatii pentru sport in aer liber ,  care indeplinesc conditiile de siguranta dar si normele si standardele Europene in vigoare . Întelegem ca trebuie în momentul în care dezvoltam un proiect,  sa facem tot posibilul ca viziunea ta sa devina realitate
Proiectăm, personalizăm, producem, modificăm în concordanţă cu opţiunile dumneavoastră în cele mai variate şi complexe soluţii la standardele cele mai bune din domeniu.
Personalul echipei noastre este autorizat ISCIR ,ANRE, MLPAT pentru montajul, punerea in functiune cat si repararea echipamentelor de joaca si mobilier urban.



Politica Confidenţialitate
Confidențialitate și cookie-uri: acest sit folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest sit web, ești de acord cu utilizarea lor.